Fotoshoot op afspraak

Een fotoshoot als blijvende herinnering of ter bevordering van de verkoop. Noem maar op, wij zijn je graag tot dienst.

Heb je interesse in een fotoshoot dan kun je contact met ons opnemen voor het maken van een afspraak. Zijn op de dag zelf de weersvoorspellingen slecht dan prikken we een andere datum.

Bij het maken van een afspraak kun je aangegeven wat je wensen zijn. Wil je dat er rijfoto's gemaakt worden, welke dan? Bij springfoto's dien je rekening te houden met het materiaal en de locatie. Wil je juist geen sportfoto's maar geef je de voorkeur aan recreatieve foto's zoals rijfoto's op het strand, in een bosrijke omgeving, bloemenweide of op de hei? Denk alvast na over een mogelijke locatie.

Voor alle foto's geldt dat er nagedacht moet worden over een geschikte locatie. Voor vrije bewegingsfoto's moet de weide gereed zijn (stukje afzetten) en is het oefenen vooraf een pre. Zorg voor extra hulp tijdens het voorbrengen. Het is handig dat een extra persoon het paard aanjaagt of juist de aandacht trekt met een rammelbakje of plastic zakje zodat de oortjes perfect naar voren staan.

Voor portetfoto's geldt dat het niet alleen van belang is hoe het paard wordt voorgesteld, maar is je eigen kleding ook belangrijk. Op elkaar afstemmen maakt de foto nog sprekender.

Zorg ervoor dat je paard piekfijn voorstaat. Getoiletteerd, ingevlochten (indien gewenst), staart gekamt, hoeven gelakt en wees niet zuinig met de glansspray dit komt het resultaat ten goede. Houdt rekening met vliegen en gebruik zo nodig vliegspray. (let op: geen roller, deze laat strepen achter) Kijk ook je hoofdstel even na. Invetten en een schoon bit maakt het geheel verzorgt.

Dan is het tijd voor de fotoshoot. Dit neemt ongeveer 1.5 uur in beslag. Afhankelijk van het werkwillend karakter van het paard. Mocht het iets langer gaan duren dan is dat voor ons geen probleem. Wij streven naar een goed eindresultaat en tijdstress werkt hier niet aan mee. We beginnen altijd met de portret en standfoto's en als laatste (indien gewenst) rijfoto's.

Wij streven ernaar de foto’s binnen 48 uur online te hebben. Duurt het langer, dan stellen we je hiervan op de hoogte.